Jun 20, 2012 - Informari    No Comments

Zile gratuite de vacanta

Asociația Națională a Agențiilor de Turism anunță lansarea programului „Zile gratuite de vacanță” de anul acesta, program ce se desfășoară exclusiv prin agențiile de turism membre ANAT în perioada 15.06 -15.07 2012 si 15.08-31.08 2012.

Programul, realizat în parteneriat cu hotelierii din România, include oferte speciale care vin în sprijinul turiștilor prin acordarea unui număr de zile gratuite de vacanță, după modelul „plătești 5 nopți și stai 6 sau chiar 7!” Mai exact, turiștii care solicită informații agențiilor de turism membre ANAT cu privire la vacanțele în România pentru perioada 15.06-15.07, pot primi pentru prețul plătit, una sau două nopți gratuite de cazare.

„Zile gratuite de vacanță” face parte din proiectul “Vacanță în țara mea” 2012, proiect care reunește mai multe campanii promoționale distincte, primite cu un mare interes de public, precum: „Inscrieri timpurii”, „Mini-prețuri de vacanță”, „Supliment la masă”, „Vacanțe speciale de evenimente”, etc. În fiecare ediție, acest program a reușit să atragă zeci de hotelieri de pe litoral, dar și din stațiuni montane de tradiție, și sute de agenții de turism din toate județele țării.

Aceste oferte și programele speciale sunt disponibile numai în cadrul agențiilor de turism membre ANAT și nu direct, prin intermediul hotelurilor.

Sursa

Got anything to say? Go ahead and leave a comment!